Karriär

Lediga tjänster

 

Transportledare

Flexilast söker en Transportledare med säljansvar till kontoret i Eslöv inom affärsområde Jordbruk och livsmedel.

Som transportledare hos oss kommer du att ansvara för den dagliga driften av ordermottagning och transportplanering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
– Ha en daglig kontakt med våra chaufförer och kunder. Största delen via telefon men även ute på fältet.
– Ta emot och sammanställa ordar – Fördela arbetet mot chaufförerna
– De administrativa arbetet utförs till stor del i Excel.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en person som trivs med att ha många bollar i luften och är lösningsorienterad. Du skall även vara stresstålig och trygg i dig själv. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i ett affärssystem och har vana av Excel. Vi ser det positivt om du har intresse av jordbruk. Som person är du strukturerad, noggrann och självgående. Vidare är du ödmjuk inför din uppgift och har tålamod i arbetet. Du är en flexibel person som är van att hantera förändringar under arbetsdagen och gillar att arbeta i ett varierande tempo. Du gillar kontakten med kunder/chaufförer där du även har ett säljtänk i bilden. Du har erfarenhet som transportledare eller någon form av utbildning som transportledare. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Inte ett krav!!! men en fördel…..

Information och kontakt
Tjänsten är en heltidstjänst måndag till fredag. Jourtjänstgöring förekommer till viss del. Tillsättning omgående, vi tillämpar löpande urval. Vid frågor ring Johan Persson 046-540 85 93 Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se.

Bli delägare/sök jobb

Delägare

För frågor rörande delägarskap i Flexilast så är du välkommen att kontakta vår VD, Henrik Anderson.

Övriga tjänster

För frågor rörande övriga tjänster så är du välkommen att kontakta vår HR-chef, Helena Svenson.

Feriearbete

Årets feriearbete är tillsatta men skicka gärna in en intresseanmälan eller kontakta respektive personalansvarig för mer information.