Karriär

Lediga tjänster

 

Chaufför

Vi söker nu en chaufför till vårt dotterbolag Hörbyortens Åkeri. Åkeriet har 4 fjärrbilar som transporterar pallgods. Tjänsten är som avbytare till våra 4 chaufförer. Som avbytare kör man dessa 4 olika bilar under 4 veckor och är ledig den 5:e veckan. Bilarna är idag stationerade i Eslöv och Malmö. Kravet på dig är CE-kort, truckkort och YKB. En fördel är om du har erfarenhet av pallgodskörning sedan tidigare.

Välkommen med din ansökan till ansokan@flexilast.se. Skicka inte din ansökan via Facebook.


Transportledare

Vi söker nu en transportledare med säljansvar till vårt A – O Jordbruk & Livsmedel med placering på vårt kontor i Eslöv. Du kommer att arbeta med planering och ledning av transporter med daglig kontakt med såväl kunder, mottagare, åkare, chaufförer och andra transportföretag.

Vi söker en person som är lugn och trygg i sig själv och kan hantera snabba svängningar. Du är lösningsorienterad, kommunikativ och arbetar strukturerat. Du har god förmåga att hantera olika och många arbetsuppgifter och har en utpräglad känsla för service.

Du har utbildning på lägst gymnasienivå. Eftergymnasial utbildning inom logistik alternativt erfarenhet från logistikbranschen är ett krav. Du behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift.

Du trivs med att ta ett stort ansvar och har även ett stort engagemang. Arbetet är självständigt men du ingår i ett team. Du har en positiv och öppen attityd och förmåga att skapa goda relationer.

Välkommen med din ansökan till ansokan@flexilast.se

Bli delägare/sök jobb

Delägare

För frågor rörande delägarskap i Flexilast så är du välkommen att kontakta vår VD, Henrik Anderson.

Övriga tjänster

För frågor rörande övriga tjänster så är du välkommen att kontakta vår HR-chef, Helena Svenson.

Feriearbete

Årets feriearbete är tillsatta men skicka gärna in en intresseanmälan eller kontakta respektive personalansvarig för mer information.