SVENSKA
SÖK
LOGGA IN
Bygg & EntreprenadMiljöIndustri & HandelModul- & SpecialtransporterMaskinTerminal & MarkytorJordbruk & Livsmedel
Terminal & Markytor

Vår terminal i Eslöv har en yta på 5 000 kvm, merparten isolerad. Här finns 7 000 pallplatser för både mellanlagring och färdiglagring av såväl livsmedelsprodukter som industriprodukter. Här sker också omlastning och bland annat DHL köper in dessa tjänster från oss.

För vår terminalpersonal är ordning och reda en självklarhet.

– Vi ser till att rätt gods alltid hamnar på rätt bil. Vi lossar, lastar och ser till att föra in allt gods i systemet så att vi vet var det finns. Vi tipsar även chaufförerna om hur de förankrar godset på ett säkert sätt för att undvika transportskador, säger Håkan Plym och Peter Lundberg som är ansvariga på lagret i Eslöv.

I deras tjänsteutbud ingår också totallösningar genom att plocka ihop leveranser från olika leverantörer till en färdig order som transporteras komplett till slutkunden. Det kan till exempel handla om leverans av ett färdigt kök där komponenterna kommer från olika leverantörer.

​Utöver terminalen i Eslöv finns också markytor för uthyrning och uppställning. I Eslöv 90 000 kvm, i Hässleholm 40 000 kvm och i Hörby 16 500 kvm. I Eslöv hyr till exempel Lantmännen en yta för att emot spannmål under skördetiden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakta oss
Terminal & Markytor